KIA Assistance

Печать

Ce este KIA Assistance?

În primul rînd siguranţă la fiecare călătorie cu automobilul! Este un sentiment bun că nu sunteţi singur pe marginea drumului, chiar în momentele cele mai grele. În cazul în care Dvs aveţi dificultăţi la pornirea automobilului sau nu puteţi să vă continuaţi călătoria din cauza unor defecte sau a unui accident rutier, "KIA Assistance" vă pune la dispoziţie un set de servicii valoroase menite să rezolve orice problemă în cel mai scurt timp posibil. "KIA Assistance" este o asistenţă gratuită în afara obligaţiilor de garanţie. Toate serviciile sunt prestate în mod gratuit fără limită la numărul de solicitări pe toată perioada contractului. Operatorii programului "KIA Assistance” vă stau la dispoziţie pentru soluţionarea tuturor problemelor legate de automobilul Dvs.

Cine beneficiază de KIA Assistance?

Din data de 1 martie 2017, fiecare cumpărător a unui automobil nou KIA primeşte gratuit serviciul de asistenţă "KIA Assistance".

Cît costă aceste servicii?

Serviciile sunt gratuite cu condiţia respectării regulilor de exploatare şi întreţinere a automobilului Dvs, descrise în manualul de utilizare a maşinii. Aceste reguli se referă în primul rând la efectuarea verificărilor tehnice la intervalele de timp stabilite de producătorul auto cu diagnosticare şi eventuale reparaţii la centre de service autorizate KIA.