OPEL Assistance

Imprimare

Ce este OPEL Assistance?

În primul rînd o siguranţă la fiecare călătorie cu automobilul! Este un sentiment bun că nu sunteţi singur pe marginea drumului, chiar în momentele cele mai grele. În cazul în care Dvs aveţi dificultăţi la pornirea automobilului sau nu puteţi să vă continuaţi călătoria din cauza unor defecte sau a unui accident rutier, "OPEL Assistance" vă pune la dispoziţie un set de servicii valoroase menite să rezolve orice problemă în cel mai scurt timp posibil. "OPEL Assistance" este o asistenţă gratuită în afara obligaţiilor de garanţie. Toate serviciile sunt prestate în mod gratuit fără limită la numărul de solicitări pe toată perioada contractului. Operatorii programului "OPEL Assistance” vă stau la dispoziţie pentru soluţionarea tuturor problemelor legate de automobilul Dvs.

Cine beneficiază de OPEL Assistance?

Din data de 1 octombrie 2011, fiecare cumpărător a unui automobil nou OPEL primeşte gratuit serviciul de asistenţă "OPEL Assistance".

Cît costă aceste servicii?

Serviciile sunt gratuite cu condiţia respectării regulilor de exploatare şi întreţinere a automobilului Dvs, descrise în manualul de utilizare a maşinii. Aceste reguli se referă mai întîi de toate la efectuarea verificărilor tehnice la intervalele de timp stabilite de producătorul auto cu diagnosticare şi eventuale reparaţii la centre de service autorizate General Motors.