Hyundai Assistance

Print

Ce este Hyundai Assistance?

Hyundai Assistance vă stă la dispoziţie 24 din 24 intervenind la orice problemă a maşinii dumneavoastră. Compania Hyundai Motor Moldova vă prezintă un set de servicii noi de assistenţă  tehnică rutieră: Hyundai Assistance. Cu aceste servicii veţi simţi un confort adevărat în folosirea de zi cu zi a automobilului dumneavoastră. Hyundai Assistance  vă va lua apărarea  în orice situaţie care poate interveni în drumul dumneavoastră. În caz de accident rutier, pană de cauciuc, pană de baterie, blocarea portierilor, defecţiune tehnică, etc, puteţi cere ajutor la orice oră de zi sau noapte la dispeceratul notru. Operatorii vă vor consulta cum să procedaţi în situaţia creată, în caz de necesitate vor trimite o echipă mobilă la faţa locului pentru  a acorda ajutorul necesar, vor organiza tractarea automobilului. Un specialist calificat va acorda consultaţii de prim-ajutor medical în caz de necesitate.

Cine beneficiază de Hyundai Assistance?

Din data de 1 august 2010, fiecare cumpărător a unui automobil nou Hyundai primeşte gratuit serviciul de asistenţă "Hyundai Assistance".

Cît costă aceste servicii?

Serviciile sunt gratuite cu condiţia respectării regulilor de exploatare şi întreţinere a automobilului Dvs, descrise în manualul de utilizare a maşinii. Aceste reguli se referă mai întîi de toate la efectuarea verificărilor tehnice la intervalele de timp stabilite de producătorul auto cu diagnosticare şi eventuale reparaţii la centre de service autorizate Hyundai Motors.