road5.jpg

Accident Aftercare

Imprimare

Accident Aftercare(Deservirea Clientului Dupa Accident)

Un serviciu elaborat special pentru dealeri auto.

Clienţilor le stă la dispoziţie linia "verde" de telefon dedicată care poate fi folosită gratuit in cazuri de accident sau defecte majore. Clentii vor fi sfătuiţi la telefon de o echipa calificată care poate să se deplaseze şi la locul accidentului pentru a asista clientul în vederea favorizării situaţiiei lui chiar şi atunci cînd clientul este considerat vinovat:
  • la declaraţiile făcute părtii adverse sau poliţiei rutiere.
  • pentru colectarea dovezilor suplimentare, mărturiilor de la marturi oculari.
  • pentru estimarea calificată şi certificată a pagubelor produse.
  • pentru a evita presiunile din partea adversa.
  • pentru a acorda prim ajutor medical înaintea sosirei asistenţei medicale calificate.

Accident Aftercare este completat de beneficii şi servicii suplimentare valoroase aşa cum ar fi:

  • asistenţa tehnică rutieră la faţă locului în cazuri de defecte minore
  • serviciul de tractare auto in cazuri de defecte majore.
  • reduceri la combustibil, cauciucuri, cosmetică şi tuning auto, etc.
În cazul în care clientul nu este vinovat de accidentul produs, clientul are dreptul la o maşina de clasă similară pentru o perioadă determinată impreună cu dealerul auto (de ex. pentru toată perioada cît maşina este în reparaţie cu durata maximă de 5 zile)
În cazul în care e posibil, clientului îi va fi oferită aceeaşi marcă, cel mai recent model pentru a incuraja loialitatea faţă de mărcile de automobile vîndute de dealer.

Deasemenea echipa Assistance se va ocupa de aranjarea lucrărilor de reparaţie, efectuate de preferinţă la garajul dealerului auto sau la un alt service auto autorizat de dealer, în aşa fel oferindui dealerului lucrări şi cîstiguri din reparaţii şi protejînd clientul prin oferirea serviciilor de calitate prin intermediul unei retele de service auto aprobată de producator.
Echipa Asistance va transporta/tracta automobilul avariat direct la service auto.

În cazul în care clientul este considerat vinovat în producerea accidentului şi nu este acoperit de o asigurare CASCO, Asistance asigură suport în vederea aranjării reparaţiilor la service auto autorizat şi oferă un automobil în schimb de clasa "A" contra cost cu reducere.
Visit the Autoclub website!
Visit the Evacuator website!