GM Assistance

Print

Ce este GM Assistance?

În primul rînd o siguranţă la fiecare călătorie cu automobilul! Este un sentiment bun că nu sunteţi singur pe marginea drumului, chiar în momentele cele mai grele. În cazul în care Dvs aveţi dificultăţi la pornirea automobilului sau nu puteţi să vă continuaţi călătoria din cauza unor defecte sau a unui accident rutier, "GM Assistance" vă pune la dispoziţie un set de servicii valoroase menite să rezolve orice problemă în cel mai scurt timp posibil. "GM Assistance" este o asistenţă gratuită în afara obligaţiilor de garanţie. Toate serviciile sunt prestate în mod gratuit fără limită la numărul de solicitări pe toată perioada contractului. Operatorii programului "GM Assistance” vă stau la dispoziţie pentru soluţionarea tuturor problemelor legate de automobilul Dvs.

Cine beneficiază de GM Assistance?

Din data de 1 iunie 2009, fiecare cumpărător a unui automobil nou Chevrolet primeşte gratuit serviciul de asistenţă "GM Assistance".

Cît costă aceste servicii?

Serviciile sunt gratuite cu condiţia respectării regulilor de exploatare şi întreţinere a automobilului Dvs, descrise în manualul de utilizare a maşinii. Aceste reguli se referă mai întîi de toate la efectuarea verificărilor tehnice la intervalele de timp stabilite de producătorul auto cu diagnosticare şi eventuale reparaţii la centre de service autorizate General Motors.